icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij B-able

Gezocht: experts op het gebied van informatie-beveiliging én privacy

B-Able

Onze informatiebeveiligings- en privacy specialisten waarderen de afwisseling die we bieden. Voor een paar dagen per week zijn zij aan het werk als consultant, daarnaast werken ze mee aan de projecten die we als B-Able in eigen beheer uitvoeren.

Bekijk onze vacatures

Information Security Officer

  • Standplaats: Landelijk
  • Aantal uren: 40 uur
  • Salaris: € 5.000 - € 6.500
  • Niveau: hbo
  • Dienstverband: onbepaalde tijd
info & solliciteren

Open sollicitatie

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Stuur een open sollicitatie naar info@b-able.nl of bel naar  030 - 890 54 26

Persoonlijke klik

Onze mensen werken voor verschillende organisaties in het hele land. Van klein tot groot. Van industrie tot overheid. Per opdracht bekijken we wie het beste bij welke opdracht past. De bancaire wereld is immers anders dan de procesindustrie of een woningbouwcorporatie. Niet alleen qua technische kennis, ook de cultuur verschilt. Wij vinden ook de persoonlijke klik tussen de opdrachtgever en onze professional erg belangrijk. 

Midlancen: het beste van twee werelden

Een midlancer heeft de vrijheid van een ondernemer en tegelijkertijd de zekerheid en de collegiale omgeving zoals vaste medewerkers die hebben. Je krijgt de kans om je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Je werkt samen met andere ervaren collega’s én je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Meer informatie
Interview

"Ik heb vrijheid nodig om me te ontwikkelen"

Hoe word je een succesvol informatiebeveiliging adviseur? Die route kan heel kleurrijk zijn. Kijk naar Brayn Ip. Zijn vrouw Ching, een biljartclub en een oom waren cruciaal voor zijn succesvolle carrière op security-gebied.

Lees het interview
Het mooie aan B-Able is dat je vrij bent om vanuit je eigen expertise zelf jouw rol in te vullen!
Jos Maas / Consultant B-Able

Ben jij een expert op het gebied van informatiebeveiliging én cybersecurity? Stuur me jouw CV!