icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij B-able

Gedreven in informatiebeveiliging en privacy

team

Bij B-Able zijn uitsluitend ervaren, hooggeschoolde informatiebeveiligings- en privacy specialisten werkzaam. Onze specialisten zijn breed inzetbaar. Hierbij kun je denken aan awareness-workshops, maar ook het compleet uitrollen van privacy-implementatieprogramma’s.

B-ABle
Frits Hali /
Business Manager

Hoe maakt onze specalist het verschil?

Eén ding hebben al onze experts gemeen: ze zijn gemotiveerd en gedreven om de digitale veiligheid binnen uw organisatie te verhogen én om u te helpen gedegen afwegingen te maken, om preventief en structureel te bouwen aan uw risicomanagement en security-bewustzijn. Onze specialisten zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring als het gaat om het proces rondom informatiebeveiliging en de organisatie. Hierdoor zijn ze als vakspecialist uitstekend in staat om als Chief Information Security Officer (CISO) of Functionaris Gegevensbescherming (FG) op te treden of een security implementatieproject te begeleiden in de rol van bijvoorbeeld Information Security Officer.

B-Able geeft je vrijheid en vertrouwen. Wanneer werken niet als een verplichting voelt, weet je dat je met het juiste bezig bent!
Demy Schuitema / B-Able

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 700 gespecialiseerde professionals. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Wij voorkomen dat diefstal, hacking, fraude, dataverlies en spionage de reputatie en het vertrouwen in organisaties ruïneren.
Dennis Iliohan / Business Manager B-Able
B-ABle

Benieuwd wat onze security-experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Neem contact op met Frits Hali