icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close
Werken bij B-able

Gek op het veiligheidsvak

team

B-Able werkt met ervaren, hooggeschoolde informatiebeveiligings- en privacy specialisten. Op het brede terrein van informatiebeveiliging en privacy zijn zij breed inzetbaar. Van awareness-workshops tot het compleet uitrollen van privacy-implementatieprogramma’s. Van privacy- en security officers tot trainers die werken met VR experiences en Edugames.

Business Manager
Dennis Iliohan /
Business Manager

Meer dan technische kennis alleen

Eén ding hebben al onze experts gemeen: ze zijn gek op alles wat te maken heeft met informatiebeveiliging en/of privacy. En vooral meer dan alleen techniek. Ze zijn betrokken en uit op resultaat. En ook zijn ze geselecteerd op hun kennis en ervaring als het gaat om het proces rondom informatiebeveiliging en de organisatie. Hierdoor zijn ze als vakspecialisten uitstekend in staat om als Chief Information Security Officer (CISO) op te treden of een security implementatieproject te begeleiden. 

B-Able geeft je vrijheid en vertrouwen. Wanneer werken niet als een verplichting voelt, weet je dat je met het juiste bezig bent!
Demy Schuitema / B-Able

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 18 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Wij voorkomen dat diefstal, hacking, fraude, dataverlies en spionage de reputatie en het vertrouwen in organisaties ruïneren.
Dennis Iliohan / Business Manager B-Able

Onze Business Managers

Business Manager
Ruben Bruggemans /
Business Manager
Business Manager
Dennis Iliohan /
Business Manager

Benieuwd wat onze security-experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!