icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij B-able
Nieuws 14/11/2022

Security Professionals B-Able en Andarr bundelen hun krachten

Andarr en B-Able samen in Leeuwarden

Op 1 september was het zover: B-Able en Andarr gaan verder onder de merknaam Andarr. Business Managers Dennis Strijder, Marten Balster, Rick van Lent en Rob Zeinstra staan gezamenlijk aan het roer van het bedrijf. Het viertal is het erover eens dat de samenvoeging een slimme keuze is.

Door het bundelen van onze krachten, vergroten wij ons marktaandeel en verhogen wij onze waarde
Dennis Strijder / Andarr

Andarr is in 2001 als infrastructuur specialist opgericht. Sinds december 2015 is Andarr onderdeel van The Human Network. Het bedrijf is ontstaan uit het idee: leuke dingen doen met leuke mensen. Naast innovatie staat ‘de mens’ centraal bij Andarr. Het menselijke aspect vertaalt zich in de persoonlijk aandacht en de vele sociale activiteiten die Andarr voor haar mensen organiseert. Kennisverrijking en kennisdeling zit diepgeworteld in het DNA van alle Andarrianen. De honger naar nieuwe kennis wordt extra gevoed door op diverse manieren te investeren in ontwikkeling op individuele basis en als groep. 

Samenwerken naar resultaat, dat brengt B-Able en Andarr samen
Rick van Lent / Andarr

B-Able richt zich als IT security dienstverlener hoofdzakelijk op de governance, compliance, audit en privacy gerelateerde projecten binnen een organisatie. Naast het verrichten van certificeringstrajecten van bijvoorbeeld de ISO normering worden er ook adviestrajecten succesvol afgerond waarbij de opdrachtgever de hele onderneming naar een volgende volwassenheidsniveau kan brengen. B-Able heeft zich in 2018 aangesloten bij The Human Network.

De intrinsieke motivatie om kwaliteit te leveren zien wij bij de B-Able experts terug, daar houden wij bij Andarr van.
Marten Balster / Andarr

Andarr en B-Able vertonen veel gelijkenis. Beide bedrijven bieden IT security met een brede en zelfs overlappende, klantenportefeuille. B-Able richt zich vooral op de beleidsmatige kant van IT beveiligen waar Andarr vanuit de techniek IT security toepast bij haar klanten. Door de samenvoeging verwachten de Business Managers een nog sterkere marktpositie in te nemen en een nog aantrekkelijkere werkgever te zijn. 

De collegialiteit was direct merkbaar tussen de bedrijven, ruim voordat over een samenwerking is gesproken
Rob Zeinstra / Andarr

Als onderdeel van The Human Network kan Andarr het unieke midlance-model aanbieden aan haar experts. Hierin geniet de professional van de vrijheid van een ZZP’er, maar heeft die toch de zekerheden van een vast dienstverband.

De Business Managers hebben de experts vanaf het begin meegenomen in de plannen. Samen met hen wordt bepaald in welke technologieën wordt geïnvesteerd en hoe het Andarr-kennishuis zich nu en in de toekomst ontwikkelt. De actieve deelname door onze professionals is een belangrijk kenmerk van het werken bij Andarr. De klanten van Andarr kunnen op deze wijze altijd rekenen op enthousiaste professionals met een hoogwaardig kennisniveau.

Voor de Business Managers is het belangrijk om iedere consultant in zijn of haar kracht te zetten. Elke professional is uniek en heeft andere behoeften en daar hebben deze Business Managers oog voor. Naast de individuele aandacht en het organiseren van gezamenlijke gezellige activiteiten richten de Business Managers zich op het verwerven van uitdagende opdrachten passend bij de ontwikkeling en interesse van de professional.

De komende jaren: beide bedrijven verenigen zich onder de naam Andarr en vormen samen dé grootste technologie-onafhankelijke infrastructuur en security partner. Andarr volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en maakt gebruik van de nieuwste technologieën.

 

Tot slot: Het managementteam blijft ongewijzigd! De opdrachtgevers behouden hun bestaande, vertrouwde contactpersonen.

De naam B-Able verdwijnt per 1 december 2022

 

Werken bij Andarr 
Andarr is het (t)huis voor infrastructuur en security specialisten. Wil jij deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Bekijk onze vacatures

Dennis Strijder
Dennis Strijder /
Business Manager

Benieuwd wat de security-experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!