icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij B-able
Nieuws 17/02/2021

Mooie samenwerking tussen B-Able en CompLions-GRC

samenwerking

Op digitale wijze schudden Frans Broekhof (links), CEO van CompLions-GRC en Dennis Iliohan (rechts), Business Unit Manager van B-Able elkaar de hand op een goede samenwerking.

Frans Broekhof, CEO van CompLions-GRC: “Wij zijn verheugd met B-Able als partner. B-Able richt zich op marktsegmenten die perfect aansluiten op onze gezamenlijke marktbenadering. Onze software tool, GRCcontrol, is namelijk essentieel voor organisaties waar Governance, Risk, Compliance en Security essentiële onderdelen vormen bij de digitale transitie en waarbij men tevens een grote professionaliseringsslag wil maken. CompLions-GRC is de eerste aanbieder in Nederland met een dergelijke GRC-tooling en wordt inmiddels veelvuldig en succesvol ingezet bij het bedrijfsleven, zorg en overheden.”

Dennis Iliohan, Business Unit Manager van B-Able: ”Met onze Health Check evalueren we de technische, procesmatige en organisatorische inrichting en de samenhang daartussen. Om dit inzichtelijk te krijgen en de ontwikkeling te volgen naar het beoogde beveiligingsniveau is een dergelijke tool esentieel.’’

Om een paar voorbeelden te geven: met GRCcontrol krijgen gebruikers optimaal inzicht in hoeverre ze aan de eisen voor bijvoorbeeld kwaliteit en informatiebeveiliging voldoen. Middels de standaard PDCA (Plan-Do-Check-Act)-cyclus van onze software werk je automatisch aan continue kwaliteitsverbetering. Verder vergen periodieke audits door derden aanzienlijk minder tijd en daarmee minder kosten omdat er permanent en op uniforme wijze wordt bijgehouden wat relevant is voor de certificeringen en andere kwaliteitseisen zoals ISO-/NEN-normen, de BIR, BIG, BIO, NIST en ISAE3402. CompLions-GRC is een web-based oplossing en kan zowel in de Cloud als On-site worden geïnstalleerd. Daarnaast zorgen we samen met onze partners dat we aansluiten op de omgevingen van onze gebruikers. Dit doen we door middel van API’s naar 3rd Party Solutions als Matrix42, NETWRIX, TopDesk, Thoughspot, MS Power BI en Qlickview.

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de security-experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!