icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij B-able
Nieuws 14/06/2019

De Pentest van B-Able detecteert alle specifieke ICT-kwetsbaarheden

Pentest

Het is bekend dat cybercriminelen toeslaan in de vakantie. Is jouw organisatie hackproof tijdens deze periode? Onze Pentest geeft inzicht in de kwetsbaarheid van de infrastructuur. Niet alleen van jouw website(s), maar ook het interne netwerk en gebruikte of zelfontwikkelde app’s. Maak een afspraak voor een Pentest en ga met een gerust hart op vakantie.

Het resultaat van de Pentest van B-Able is een duidelijk rapport met aanbevelingen. We weten nu waaraan de organisatie op korte én lange termijn aandacht moet besteden.
Jan Stevens / Adviseur ICT / Woonwaarts

Hoe draag de Pentest bij aan de organisatie? 
De pentester van B-Able analyseert, rapporteert en presenteert de kwetsbaarheden in de ICT-infrastructuren. Vervolgens kunnen er gerichte maatregelingen genomen om de risico's te beperken en de beveiliging tot een hoger niveau te krijgen. 

Zomeractie: nu korting op Pentest

B-Able heeft nu een mooie actie: 

  • Pentest op 2 websites, nu slechts € 1400,-
  • Pentest op 1 website nu slechts € 750,-
Regel vandaag nog een Pentest

Benieuwd wat de security-experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!