icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij B-able
Nieuws 12/04/2019

De Nationale Ombudsman gunt opdracht aan B-Able

B-Able

De Nationale ombudsman en B-Able hebben een mantelovereenkomst gesloten. B-Able zal de Nationale Ombudsman de komende jaren voorzien van advies op het gebied van informatiebeveiliging en op verzoek testen uitvoeren en maatregelen implementeren. Hierdoor is de Nationale Ombudsman adequaat beveiligd tegen cybercriminaliteit en andere bedreigingen die de continuïteit van de dienstverlening kunnen verstoren.

Over De Nationale ombudsman
De Nationale ombudsman helpt burgers op weg die een probleem hebben met de overheid. Dit doen zij door hen handvatten te geven het probleem zelf aan te pakken, door te verwijzen naar het juiste adres of zelf de klacht te behandelen. Ook laat de Nationale ombudsman overheidsinstanties weten hoe zij hun dienstverlening kunnen verbeteren. Hiervoor zetten de 170 medewerkers van de Nationale ombudsman zich in. Reinier van Zutphen is sinds 1 april 2015 de Nationale ombudsman. De Nationale ombudsman is onafhankelijk en onpartijdig.

Over B-Able
B-Able helpt organisaties om informatiebeveiliging en privacy goed op de rails te zetten en ‘’in control’’ te blijven. Dat doen we op twee manieren: we detacheren onze professionals of we voeren in eigen beheer informatiebeveiligingsprojecten uit.

Meer informatie en inschrijving
U kunt voor meer informatie contact opnemen met Dennis Iliohan, via dennis.iliohan@b-able.nl of 06- 46592574 of kijk op www.b-able.nl

Benieuwd wat de security-experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!