icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij B-able
Nieuws 26/09/2019

CorporatiePlein 2019: B-Able is er dit jaar weer bij!

beurs

Vandaag vindt de negende editie van CorporatiePlein, bedrijfsvoering, ICT en innovatiebeurs voor woningcorporaties plaats in Expo Houten. Het thema is: Digitaliseren en Optimaliseren. Het team van B-Able is wederom van de partij: Dennis, Natascha en Hilko zijn te vinden op stand 19!

Business Unit Manager Dennis: “Het is leuk om te zien dat de beurs dit jaar zo goed bezocht wordt: er loopt echt een recordaantal bezoekers rond. Ook bij onze stand is het een drukte van belang. Klanten en concurrenten komen een kop koffie drinken of de AVG-quiz invullen, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Het is leuk om hier een dag te zijn en oude bekenden -binnen de corporatiewereld- tegen te komen."

Ook collega en Security Consultant Hilko Batterink is vandaag namens B-Able aanwezig op de beurs. “Het is leuk om veel bekenden tegen te komen, binnen jouw vakgebied. Weer eens bijpraten met opdrachtgevers en oud-opdrachtgevers. In het theater worden diverse workshops en sessies georganiseerd en de sfeer is goed!"

Op een groot scherm draait een presentatie: hierop wordt gepresenteerd welke diensten en kennis B-Able in huis heeft.

Tip: plan een security-safari met een professional van B-Able. Hierin worden de belangrijkste verbeterpunten op het gebied van security blootgelegd.
Dennis Iliohan / B-Able
B-Able
De expertise van B-Able

Meer weten?

Neem contact op met Business Unit Manager Dennis Iliohan, via dennis.iliohan@b-able.nl of bel 06 - 46592574

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de security-experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!