icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij B-able

B-Able: our business is to secure yours

van a tot z

Onze experts beveiligen bedrijfsinformatie

Onze experts helpen uw organisatie om een passend securityniveau te bepalen, in lijn met het gewenste niveau van risicobeperking, weerbaarheid en continuïteit. Van security awareness tot het uitrollen van security- en privacy implementatieprogramma’s.

Bekijk de referenties

Onze dienstverlening

Digitale veiligheid is essentieel voor het functioneren van uw organisatie. Het verhogen ervan vraagt om een combinatie van technologie, governance, awareness en gedrag.

Meer over onze dienstverlening

MBIS

Gestructureerde aanpak voor het volwassener maken van informatiebeveiliging, met samenhangende interventies die gefaseerd doorgevoerd kunnen worden.

Health Check

Deze evaluatie van de technische, procesmatige en organisatorische inrichting geeft inzicht in de volwassenheid van de informatiebeveiliging, risicobeheersing plus de verbetermogelijkheden.

Vulnerability Risk Assessments

Wij bieden een samenhangend portfolio van assessments aan om het volledige ICT-landschap (inclusief de bijbehorende processen en gebruikers) van uw organisatie te toetsen op kwetsbaarheden.

MIRA

Programma van toetsingen en educatie om het bewustzijnsniveau binnen uw organisatie te versterken via kennis, houding en gedrag.

Security Officer as a Service

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever zijn onze professionals in te zetten voor de ondersteuning bij het nemen van veiligheidsmaatregelen.
B-Able heeft ons inzicht gegeven in waar we staan op het gebied van informatiebeveiliging. Ook hebben zij een compleet verbeterprogramma voor de informatiebeveiliging opgezet.
André Weits / ICT-manager Koninklijke Vezet B.V.
B-ABle

Benieuwd wat onze security-experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Neem contact op met Frits Hali