NL / EN


Business information security


B-Able is uw partner in bedrijfsinformatiebeveiliging. Wilt u inzicht in het niveau van informatiebeveiliging van uw organisatie? Door informatiebeveiliging te zien als een continu proces en als onderdeel van de business helpen wij u ‘in control’ te blijven.

Meer over B-Able


MBIS event 2014


Maturing Business Information Security: uitgangspunt voor een goede security strategie is het laten groeien (‘maturen’) van uw beveiligingsniveau. Kom ook naar het MBIS event op 19 juni met alle laatste trends en ontwikkelingen van het vakgebied.

Advies en oplossing


Our business is to secure yours. We bieden beveiligingsadviezen en oplossingen voor het vergroten van uw weerbaarheid tegen risico’s en het behouden van het gewenste beveiligingsniveau van uw organisatie.

Meer advies en oplossingen


Wetenschap en onderzoek


Alle methodieken en adviezen zijn gebaseerd op wetenschap en onderzoek. Zo hebben we partnerships met diverse universiteiten en hogescholen en wordt er regelmatig onderzoek gedaan naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van information security.

Contact met B-Able


Wilt u ook advies over informatiebeveiliging in uw organisatie? Neem contact met ons op of kom langs op één van onze events. Zo blijft u op de hoogte van de laatste trends en adviezen op het gebied van bedrijfsinformatiebeveiliging.


Informatiebeveiliging voor gemeenten
23-04-2014

Financiële kijk op informatie beveiliging (PvIB)
24-04-2014

Wanneer is SIEM succesvol voor uw organisatie?
08-05-2014
B-AbleNewtonstraat 23902 HP VeenendaalThe NetherlandsT +31 (0) 318 56 55 20F +31 (0) 318 56 55 23www.b-able.nlinfo@b-able.nl